ΠΑΦΟΣ: Έδειραν και λήστεψαν 68χρονο υπάλληλο αρτοποιείου - Τραυματίας στο νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Έδειραν και λήστεψαν 68χρονο υπάλληλο αρτοποιείου - Τραυματίας στο νοσοκομείο

Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, από υπάλληλο αρτοποιείου.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε από 68χρονο, γύρω στις 00.45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/1, ενώ στάθμευσε το όχημα του έξω από την οικία του στην Πάφο, δύο πρόσωπα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, του επιτέθηκαν και αφού του άρπαξαν τη τσάντα που κρατούσε, τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.634 ευρώ τα οποία ήταν εισπράξεις από το αρτοποιείο όπου εργαζόταν, ενώ μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. 

Ο 68χρονος μετέβη στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο αριστερό φρύδι και εκχυμώσεις αριστερής παρειάς.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE