ΠΑΦΟΣ: Έδειραν και λήστεψαν 68χρονο υπάλληλο αρτοποιείου - Τραυματίας στο νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Έδειραν και λήστεψαν 68χρονο υπάλληλο αρτοποιείου - Τραυματίας στο νοσοκομείο

Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, από υπάλληλο αρτοποιείου.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε από 68χρονο, γύρω στις 00.45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/1, ενώ στάθμευσε το όχημα του έξω από την οικία του στην Πάφο, δύο πρόσωπα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, του επιτέθηκαν και αφού του άρπαξαν τη τσάντα που κρατούσε, τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.634 ευρώ τα οποία ήταν εισπράξεις από το αρτοποιείο όπου εργαζόταν, ενώ μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. 

Ο 68χρονος μετέβη στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο αριστερό φρύδι και εκχυμώσεις αριστερής παρειάς.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE