Τα αλλάζει όλα…

Τα αλλάζει όλα…

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να κάνει… γερό ανακάτεμα της τράπουλας μεθαύριο στη Λεμεσό. 

Με στόχο φυσικά να καταφέρει η ομάδα του να πάρει τη ρεβάνς από τον Απόλλωνα και να γίνει ξανά το πρώτο φαβορί για το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. 

Θα δούμε αρκετά… καινούργια πρόσωπα, σε σχέση με το σχήμα του ΓΣΠ. Πολιάκοφ και Ενσούε, που δικαιούνται να παίξουν αυτή τη φορά, θα πάρουν τις δυο θέσεις στην άμυνα, στόπερ και δεξιά αντίστοιχα. 

Τον Μοράις θα τον… στείλει ξανά στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Ελλαδίτης κόουτς. Μπροστά διεκδικούν είσοδο στο αρχικό σχήμα, οι Εφραίμ, Στάθης και Ντε Καμάργκο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE