Δίχως έλεος το «θάψιμο» της Κύπριας για την Σπυροπούλου

 Δίχως έλεος το «θάψιμο» της Κύπριας για την Σπυροπούλου

 «’Εκανε όσα γιουβαρλάκια, ντολμαδάκια, κεφτεδάκια δεν έχουμε κάνει όλοι μαζί στη ζωή μας...» είπε η Μελίνα για την Σπυροπούλου.

Οι ατάκες  της Κύπριας μαχητή κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μετά την νίκη της παρουσιάστριας στον αγώνα του επάθλου που παρακολουθήσαμε την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου ήταν καυστικότατες.

Την επίδοση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κλήθηκε να σχολίασει λίγο μετά τον αγώνα, on camera, η Μελίνα Μεταξά και το έπραξε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Η χορεύτρια Breakdance είπε μεταξύ άλλων: «Η Κωνσταντίνα έδωσε ρεσιτάλ, έκανε μία ατελείωτη διαδρομή, έκανε όσα γιουβαρλάκια, ντολμαδάκια, κεφτεδάκια δεν έχουμε κάνει όλοι μαζί στη ζωή μας νομίζω από την αρχή μέχρι το τέλος… Βουτιές –μπόμπες θα τις έλεγα και έφτασε κακήν κακώς στο τέρμα και δεν ξέρω πως έβαλε και τους στόχους και τράβηξε και τις σημαίες και απλά πήρε τη νίκη. Δε ξέρω τι να πω! Απίστευτο!».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το gossiptv:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE