ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Το θρίλερ της Λάρνακας και η Πάφος του Νικόλα – ΠΙΝΑΚΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Το θρίλερ της Λάρνακας και η Πάφος του Νικόλα – ΠΙΝΑΚΕΣ

Οι πόλεις προέκριναν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, εκεί όπου θα μονομαχήσει με τον Σταύρο Μαλά για το ανώτατο αξίωμα της επόμενης πενταετίας.

Σε Λευκωσία, Αμμόχωστο και Λεμεσό κέρδισε κατά κράτος ο Νίκος Αναστασιάδης, ενώ στη Λάρνακα τη διαφορά έκαναν μόλις 127 ψήφοι.

Η Πάφος δεν επεφύλασσε εκπλήξεις και η «δηκοϊκή» παραθαλάσσια πρωτεύουσα έδωσε την πρωτιά στον Νικόλα Παπαδόπουλο και στις «δυνάμεις της αλλαγής».

Βέβαια, όλα αυτά είναι παρελθόν. Οι πόλεις θα ξαναψηφίσουν σε λίγες μέρες και οι πολίτες καλούνται αν εκλέξουν τον επόμενο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επιμέλεια: Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE