ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Η ομοσπονδιακή Κύπρος στον δεύτερο γύρο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Η ομοσπονδιακή Κύπρος στον δεύτερο γύρο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με τον τίτλο «η ομοσπονδιακή Κύπρος στον δεύτερο γύρο» η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Yeniduzen» σχολιάζει στην ιστοσελίδα της τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών.

Μάλιστα, αναφέρει ότι οι δύο υποψήφιοι που προκρίθηκαν, Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς, είναι «υποστηρικτές της Ενωμένης Κύπρου», ενώ εξηγεί ότι το ποσοστό του «Μετώπου της Λύσης» είναι 65%.

Το σχόλιο της «Yeniduzen» είναι ξεκάθαρο. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι και κυρίως ο Νικόλας Παπαδόπουλος θεωρείται από την εφημερίδα εναντίον της λύσης και επικρατεί ανακούφιση για τους δυο εναπομείναντες υποψήφιους.

Επιμέλεια: Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE