ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο μήνες φυλάκισης με αναστολή και 500 ευρώ πρόστιμο για ένα γρ. κάνναβης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο μήνες φυλάκισης με αναστολή και 500 ευρώ πρόστιμο για ένα γρ. κάνναβης

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών με αναστολή τριών χρόνων και 500 ευρώ πρόστιμο, επέβαλε σήμερα (29/1) το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, σε 22χρονο, από τη Λευκωσία και διαμένει στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ύστερα από δική του παραδοχή ότι στις 14 Ιουλίου 2017 στο Παραλίμνι είχε στην κατοχή του παράνομα ένα γραμμάριο ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Για την ίδια υπόθεση παραδέχθηκε ενοχή και ένας 35χρονος και σήμερα το Κακουργιοδικείο όρισε την 13η Φεβρουαρίου ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής.

Το Κακουργιοδικείο όρισε επίσης την 17η Απριλίου 2018 ως ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας εναντίον δύο άλλων ατόμων ηλικίας 35 χρόνων που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση και δεν παραδέχθηκαν ενοχή.

Οι κατηγορίες αφορούν παράνομη εισαγωγή και κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και παράνομη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο και παράνομη χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, δηλαδή 14 περίπου κιλά κάνναβης.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στις 14 Ιουλίου 2017 όταν ο 33χρονος έφτασε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από τις Βρυξέλλες και σε έρευνα που έγινε στην αποσκευή του εντοπίστηκαν 28 συσκευασίες του μισού κιλού ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης με τη συνολική ποσότητα να ανέρχεται στα 14 περίπου κιλά.

Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top