Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες σε συνεννόηση με το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και μηνύσεις αναμένεται να κατατεθούν εις βάρος του ξενοδόχου που χειροδίκησε σε καθηγήτρια στην Πελοπόννησο.
Όλα ξεκίνησαν όταν η εκπαιδευτικός του ΕΠΑΛ Ηρακλείου διαμαρτυρήθηκε στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για ελλειπή καθαριότητα και κουβέντα στην κουβέντα, ο συγκεκριμένος έφτασε σε σημείο να την χτυπήσει, την ώρα μάλιστα που οι παρευρισκόμενοι τον κατέγραφαν σε βίντεο.
Μετά τα όσα έγιναν μαθητές, καθηγητές και συνοδοί, επιστρέφουν την Τρίτη 30/01 στην Κρήτη και αναμένεται να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.
Δείτε το video που αποκάλυψε το Cretalive...
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις