'Βασιλιάς' στην Αγλαντζιά ο Μάριος Πρίαμος

'Βασιλιάς' στην Αγλαντζιά ο Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Στα τελευταία του σχέδια περιλαμβάνεται και ο Δήμος Αγλαντζιάς. 

Τις φήμες ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα είναι ο "βασιλιάς καρνάβαλος" της Αγλαντζιάς επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Χαράλμπος Πετρίδης. 

Ο Χαράλαμπος Πετρίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ThemaOnline αποκάλυψε ότι ο φιναλίστ του Survivor εκτός από τον ρόλο του ως βασιλιάς καρνάβαλος θα διοργανώσει και "Survivor" στα πλαίσια της καρναβαλίστικης διάθεσης. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.