'Βασιλιάς' στην Αγλαντζιά ο Μάριος Πρίαμος

'Βασιλιάς' στην Αγλαντζιά ο Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Στα τελευταία του σχέδια περιλαμβάνεται και ο Δήμος Αγλαντζιάς. 

Τις φήμες ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα είναι ο "βασιλιάς καρνάβαλος" της Αγλαντζιάς επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Χαράλμπος Πετρίδης. 

Ο Χαράλαμπος Πετρίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ThemaOnline αποκάλυψε ότι ο φιναλίστ του Survivor εκτός από τον ρόλο του ως βασιλιάς καρνάβαλος θα διοργανώσει και "Survivor" στα πλαίσια της καρναβαλίστικης διάθεσης. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.