Εκτός Μπόλιεβιτς, Γιάννου, Τρουγιόλς και Τολεμές με Δόξα

Εκτός Μπόλιεβιτς, Γιάννου, Τρουγιόλς και Τολεμές με Δόξα

H ΑΕΚ με πρωινή προπόνηση την Τρίτη (30/1) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Δόξα όπου θα γίνει την Τετάρτη (31/1).

Με το πέρας της τελευταίας προπόνησης ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του που θα βρεθεί στο “ΑΕΚ Αρένα” για το ματς με την προσφυγική ομάδα.

Αναλυτικά:

Με πρωινή προπόνηση στο ΑEK ARENA ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα (Τετάρτη 31/01, 19:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Florian, Truyols, Γιάννου, Boljevic, Παναγίδης, Mιχαήλ και Τούμπας.

Η προπώληση των εισιτηρίων από τα Γραφεία του Σωματείου συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00, 15:00-18:00) και αύριο (09:00-13:00). Εισιτήρια πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ.

Iσχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE