ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αιχμές» από τον Χρύση Μιχαήλ: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί…»

«Αιχμές» από τον Χρύση Μιχαήλ: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί…»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χρύσης Μιχαήλ, μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΛ με 1-2.

Αναλυτικά:

“Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν χαροποιεί κανέναν στον Ολυμπιακό. Επειδή προηγήθηκε η ΑΕΛ, έπρεπε να ρισκάρουμε από νωρίς. Από το πρώτο γκολ προσπαθήσαμε να πιέσουμε και αφήσαμε ανοικτούς χώρους στην άμυνα.

Ατυχήσαμε να δεχτούμε ένα δεύτερο γκολ πριν λήξει το ημίχρονο, όμως το σημαντικό ήταν ότι οι ποδοσφαιριστές μου δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και είχαμε ευκαιρίες για να μειώσουμε πιο νωρίς στο σκορ, ώστε να έχουμε χρόνο στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός θα παλέψει μέχρι τέλους και θα διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια, όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι δεν θέλουν τον Ολυμπιακό στην πρώτη κατηγορία.

Αυτοί όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε το κάθε τι που δικαιούμαστε μέσα στο γήπεδο και δεν πρόκειται ποτέ να τα παρατήσουμε.

Οι ποδοσφαιριστές μου είναι μαχητές και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας και θέλω να τους πω ότι τους έχουμε ανάγκη και στα επόμενα παιχνίδια και να ξέρουν ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της και καλή συνέχεια”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top