Αναστασιάδης: «Προσπαθώ να αγιάσω»- Μαλάς: «Να αγιάσεις θα μας κάμεις και χάρη»- VIDEO

Αναστασιάδης: «Προσπαθώ να αγιάσω»- Μαλάς: «Να αγιάσεις θα μας κάμεις και χάρη»- VIDEO

Είχε και δυο-τρεις στιγμές πιο χαλαρές στο Debate. Μπορεί να ειπώθηκαν αρκετά ωστόσο η συζήτηση δεν ξέφυγε ενώ κατά διαστήματα υπήρχαν και κάποιες χιουμοριστικές «σφήνες»

 

Έχει και αποφασιστικότατα και γνώση είπε ο Σταύρος Μαλάς αναφορικά με την εφαρμογή του ΓεΣυ προκαλώντας το μειδίαμα αλλά και την ατάκα της βραδιάς από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Του απάντησε όμως και ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ.

 Ενώ λοιπόν ολοκλήρωνε την αναφορά του ο Σταύρος Μαλάς ο Νίκος Αναστασιάδης του απάντησε με χαμόγελο: «Προσπαθώ να αγιάσω αλλά δεν μου επιτρέπεται» για να πάρει την ατάκα και από τον Κύπριο γενετιστή και πολιτικό: «Να αγιάσεις κύριε Αναστασιάδη θα μας κάνεις και χάρη»

 

Δειτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE