ΠΑΦΟΣ: Μπουρλότο σε αυτοκίνητο με κλοπιμαίες πινακίδες

ΠΑΦΟΣ: Μπουρλότο σε αυτοκίνητο με κλοπιμαίες πινακίδες

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν πυροσβεστική υπηρεσία και αστυνομία Πάφου ύστερα από πληροφορία για φωτιά σε όχημα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά προκλήθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα στο όχημα που ήταν σταθμευμένο παρά την λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου απέναντι από την κλινική Ευαγγελισμός στην Πάφο.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία και το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από επιτόπιες εξετάσεις ωστόσο που διενέργησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, φαίνεται ότι το όχημα έφερε πινακίδες εγγραφής οι οποίες ήταν κλοπιμαίες.

Η σκηνή φρουρείται ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα γίνουν με το πρώτο φως της ημέρας προκειμένου να διαφανούν τα στοιχεία του οχήματος και τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE