Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας
Σε τροχιά ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Κύπρου και Γαλλίας βρίσκεται η Λευκωσία, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.
Δείτε την ενημέρωση:
Mε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (01/02) η προετοιμασία της ομάδας μας.
Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (31/01) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.
Αύριο (02/02) έχει παραχωρηθεί ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου (03/02), όταν και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινη στο AEK ARENA (Τρίτη 06/02, 19:00).
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις