Θα αλλάξει στα 33 του;

Θα αλλάξει στα 33 του;

Την πρώτη κίτρινη κάρτα ο Μερκής, στο ψεσινό παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, την “έφαγε” ύστερα απο μια “κοκορομαχία” με τον Ρομπέρζ. Τους… μοίρασε από μια κάρτα ο Βασίλης Δημητρίου. 

Κυρίως ασχολούνται με τον Μοράις, από χθες βράδυ, μερικοί Απολλωνίστες για το ότι κλότσησε τη μπάλα στην κερκίδα τους, με τη λήξη του ματς. 

Λένε διάφορα και για τον πρώην δικό τους, Γιώργο Μερκή. Η πραγματικότητα είναι πως, τέτοιες εικόνες (και συμπεριφορές) έβγαζε ο Κύπριος διεθνής και στα πολλά χρόνια που φορούσε τα κυανόλευκα. 

Mερικοί απ’ αυτούς που τον κατηγορούν σήμερα, ενδεχομένως να του έλεγαν μπράβο τότε, για τον “τσαμπουκά” και την παλικαριά του. 

Δεν νομίζουμε να περιμένει κανείς, φυσικά, ότι θα αλλάξει στα 33 του… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE