ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ωμή παρέμβαση στις εκλογές η απόσυρση χάρτη Ακιντζί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ωμή παρέμβαση στις εκλογές η απόσυρση χάρτη Ακιντζί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την απόσυρση του χάρτη που κατέθεσε στη Γενεύη ο Μουσταφά Ακιντζί σχολίασε με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε «ξεκάθαρη παρέμβαση» του Μουσταφά Ακιντζί στις προεδρικές εκλογές, την απόσυρση του χάρτη.

Σημείωσε επίσης ότι δημιουργεί ερωτηματικά ο χρόνος που επέλεξε να δημοσιοποιήσει την απόσυρση το «προεδρικό» των κατεχομένων, ενώ εξήγησε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης έχει αποσύρει τις προτάσεις του Κραν Μοντανά από τον Ιούλιο.

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα επικοινωνήσει με τα Ηνωμένα Έθνη και ότι δεν θα παρασυρθεί από το προεκλογικό κλίμα.

Σχόλιο έκανε και ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE