ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ωμή παρέμβαση στις εκλογές η απόσυρση χάρτη Ακιντζί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ωμή παρέμβαση στις εκλογές η απόσυρση χάρτη Ακιντζί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την απόσυρση του χάρτη που κατέθεσε στη Γενεύη ο Μουσταφά Ακιντζί σχολίασε με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε «ξεκάθαρη παρέμβαση» του Μουσταφά Ακιντζί στις προεδρικές εκλογές, την απόσυρση του χάρτη.

Σημείωσε επίσης ότι δημιουργεί ερωτηματικά ο χρόνος που επέλεξε να δημοσιοποιήσει την απόσυρση το «προεδρικό» των κατεχομένων, ενώ εξήγησε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης έχει αποσύρει τις προτάσεις του Κραν Μοντανά από τον Ιούλιο.

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα επικοινωνήσει με τα Ηνωμένα Έθνη και ότι δεν θα παρασυρθεί από το προεκλογικό κλίμα.

Σχόλιο έκανε και ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE