ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ωμή παρέμβαση στις εκλογές η απόσυρση χάρτη Ακιντζί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ωμή παρέμβαση στις εκλογές η απόσυρση χάρτη Ακιντζί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την απόσυρση του χάρτη που κατέθεσε στη Γενεύη ο Μουσταφά Ακιντζί σχολίασε με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε «ξεκάθαρη παρέμβαση» του Μουσταφά Ακιντζί στις προεδρικές εκλογές, την απόσυρση του χάρτη.

Σημείωσε επίσης ότι δημιουργεί ερωτηματικά ο χρόνος που επέλεξε να δημοσιοποιήσει την απόσυρση το «προεδρικό» των κατεχομένων, ενώ εξήγησε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης έχει αποσύρει τις προτάσεις του Κραν Μοντανά από τον Ιούλιο.

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα επικοινωνήσει με τα Ηνωμένα Έθνη και ότι δεν θα παρασυρθεί από το προεκλογικό κλίμα.

Σχόλιο έκανε και ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.