Επίθεση από Αθηνά Κυριακίδου – ‘Κύριοι…το κανένας σάς ακυρώνει’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επίθεση από Αθηνά Κυριακίδου – ‘Κύριοι…το κανένας σάς ακυρώνει’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media η πρώην βουλευτής του ΔΗΚΟ, Αθηνά Κυριακίδου, τοποθετείται για την απόφαση του Δημοκρατικού Κόμματος να μην υποστηρίξει κανέναν από τους δυο υποψήφιους Προέδρους στο β΄ γύρο των εκλογών.

Η κ. Κυριακίδου στην ανάρτηση της κατακεραυνώνει το ΔΗΚΟ, καυτηριάζοντας πως οι εκ των έσω προσπαθούν να κτίσουν το έδαφος για τις εκλογές του 2023 υποστηρίζοντας μάλιστα πως η τακτική του «κανενός» τους ακυρώνει σαν κόμμα.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της.

'Οι προεδρικές εκλογές αποτελούν την κορυφαία πολιτική πράξη των πολιτών!! Καλούνται οι πολίτες δια της ψήφου τους να εκλέξουν αυτόν που θα τους κυβερνήσει τα επόμενα πέντε χρόνια!

Το να καλεί μια ομάδα κομμάτων, που απέτυχε στον πρώτο γύρο των εκλογών να ψηφίσουν τον ΚΑΝΕΝΑ, είναι κατά τη γνώμη μου, ανεύθυνο, απολίτικο κ εγωιστικό!!!! Ακυρώνουν τον λόγο ύπαρξης τους!!!! 

Κύριοι, ένα υπεύθυνο κόμμα, οφείλει να τοποθετηθεί!!! Κ να επιλέξει υπό τις περιστάσεις!!! Ακόμα κ το κατά συνείδηση είναι κατεύθυνση!!! Το κανένας, σας ακυρώνει!!! Το ξέρω, θέλετε να κτίσετε για το ,23, αλλά εάν δεν γίνετε υπεύθυνοι δε θα έχετε ελπίδα’!!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE