200 κύπριοι επέστρεψαν ενθουσιασμένοι από τη… Βηρυτό

200 κύπριοι επέστρεψαν ενθουσιασμένοι από τη… Βηρυτό

Ναι, σωστά διαβάσατε! 200 Κύπριοι στην Λεμεσό έμειναν έκπληκτοι με τις γευστικές, παραδοσιακές γεύσεις του εστιατορίου Beirut! Το συγκεκριμένο event έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες προωθώντας «Την παραδοσιακή Λιβανέζικη φιλοξενία!».

Το Beirut είναι ένα νέο εστιατόριο το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στην παραλιακή οδό της Λεμεσού, προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία Λιβανέζικης κουζίνας και φιλοξενίας.

Την εξαιρετική  ποικιλία παραδοσιακών γευστικών πιάτων, τα οποία παρασκευάζονται με αγάπη και φρέσκα υλικά, μπορείτε να την απολαύσετε είτε εντός του καταστήματος είτε παραγγέλνοντας για delivery. To slogan της καμπάνιας τους είναι «Αν δεν πας εσύ στην Βηρυτό, θα έρθει αυτή σε εσένα».

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο businessnews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE