Η «σούμα» του Μάη…

Η «σούμα» του Μάη…

Μέχρι στιγμής η παρουσία του Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της Ομόνοιας, έχει φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα. 

Τα πιο δύσκολα έπονται βεβαίως για το τριφύλλι. Τον Μάη θα κριθεί ο Βούλγαρος κόουτς, αναλόγως της “σούμας” της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. 

Για να… ξημερώσουν καλύτερες μέρες, δεν είναι “υπεύθυνος” μόνο ο Πέτεφ, αλλά και η ομάδα συνεργατών του. Βλέπουμε τους δυο εξ αυτών, στη φωτογραφία από το ψεσινό επίσημο δείπνο στη Λάρνακα. 

Ειδικά ο γιατρός Βαλεντίν Βελίκοφ (δεξιά), είναι σαν το… alter ego για τον προπονητή των πρασίνων.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE