ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισαν δυο διαμερίσματα γεμάτα κλοπιμαία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισαν δυο διαμερίσματα γεμάτα κλοπιμαία

Σε έρευνες σε δύο διαμερίσματα εντοπίστηκε περιουσία όπως ρολόγια, χρυσαφικά και τσάντες. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διεξήγαγαν το Σάββατο (03/02) το πρωί έρευνες σε δύο διαμερίσματα στη Λεμεσό.

Οι έρευνες έγιναν στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριών, ότι στα δύο διαμερίσματα, αποκρυπτόταν κλοπιμαία περιουσία. Κατά τις έρευνες, οι οποίες έγιναν βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στο πρώτο διαμέρισμα εντοπίστηκαν έξι συνολικά πρόσωπα, ενώ στο δεύτερο διαμέρισμα εντοπίστηκαν άλλα δύο πρόσωπα.

Και στα δύο διαμερίσματα, ανευρέθηκε περιουσία, όπως κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, κράνη, προσωπίδες, φυσίγγια, γυναικείες τσάντες, χρυσαφικά, χρήματα, ρολόγια, εργαλεία κ.α., για τα οποία τα εν λόγω πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους. 

Επίσης, σε ένα από τα διαμερίσματα, εντοπίστηκε ένα τεμάχιο διαφανές καλαμάκι, το οποίο περιείχε κρυσταλλική ουσία και ένα σακουλάκι με ίχνη κρυσταλλικής ουσίας.

Και τα οκτώ πρόσωπα, συνελήφθησαν αρχικά για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και στη συνέχεια επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.