ΛΑΡΝΑΚΑ: Το ‘ύστατο χαίρε΄ στον γνωστό δικηγόρο Γιώργο Γεωργίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το ‘ύστατο χαίρε΄ στον γνωστό δικηγόρο Γιώργο Γεωργίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον γνωστό δικηγόρο Γιώργο Γεωργίου που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή την Τρίτη (30/1) από ανακοπή καρδιάς στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» στην Αθήνα.

Η κηδεία του θα τελεστή το Σάββατο (03/02) στις 11:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δροσιάς στη Λάρνακα.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 10:30 το πρωί.

Να σημειώσουμε πως ο Γεωργίου καταλείπει σύζυγο, δυο θυγατέρες καθώς ένα  εγγόνι.

Η οικογένεια αποφάσισε όπως γίνονται εισφορές για το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ.

Να σημειώσουμε πως ήταν από τους πιο διακεκριμένους ποινικολόγους στην Κύπρο και διατηρούσε γραφείο στη Λάρνακα, ενώ απουσίαζε σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ισπανία. Μέσω Αθηνών θα επέστρεφε στη Λάρνακα.

Εκεί έπαθε εμβολή στο πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως η εμβολή του προκάλεσε νεφρική ανεπάρκεια και πρόβλημα στους πνεύμονες.

Ο εκλιπών, που ήταν συνήγορος στην υπόθεση Νίκου Λίλλη (Δρομολαξιά) και του Σάββα Βέργα, καθώς και του Μάρκου Κυπριανού στη δίκη για την τραγωδία στο Μαρί.

Ήταν βουλευτής του ΔΗΣΥ του ΔΗΣΥ Λάρνακας από το 1981, ενώ διετέλεσε επαρχιακός γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ και του ΔΗΣΥ Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE