ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 19χρονο για τον ξυλοδαρμό και ληστεία 27χρονου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 19χρονο για τον ξυλοδαρμό και ληστεία 27χρονου

Ένα άτομο από την Ιορδανία, ηλικίας 19 ετών, συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ξυλοδαρμού και ληστείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 6.15 σήμερα (3/02) το πρωί λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν νεαρό από τη Νορβηγία, ηλικίας 27 χρόνων, ο οποίος έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανέφερε ότι, ενώ βρισκόταν σε νυκτερινό κέντρο, τρία άγνωστα του πρόσωπα, τον προσέγγισαν και αφού τον έβγαλαν έξω από το κέντρο τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE