ΕΦΟΡΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ: Οκτώ καταγγελίες για SMS – Αντιμετωπίστηκαν μικροπεριστατικά

ΕΦΟΡΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ: Οκτώ καταγγελίες για SMS – Αντιμετωπίστηκαν μικροπεριστατικά

Δήλωση έκανε ο Γενικός Έφορος Εκλογής, Κύπρος Κυπριανού, για να τοποθετηθεί επί της εξέλιξης της διαδικασίας της ψηφοφορίας για τη δεύτερη Κυριακή των προεδρικών εκλογών.

Όπως είπε, αντιμετωπίστηκαν κάποια μικροπεριστατικά, όπως αντικατάσταση εργαζομένων ή ένα πρόβλημα ηλεκτροδότησης σε εκλογικό κέντρο, αλλά δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα στη διαδικασία.

Εργάζονται, όπως είπε, 7000 άτομα, από τα οποία 4000 είναι δημόσιοι λειτουργοί, 1000 άνεργοι και 2000 αστυνομικοί.

Δήλωσε δε ότι λήφθηκαν οκτώ καταγγελίες για SMS το Σάββατο (3/2), κάτι για το οποίο θα κινηθεί διαδικασία.

Στις 10:00 θα ανακοινωθούν τα πρώτα ποσοστά προσέλευσης των ψηφοφόρων, ενώ ανά δίωρο θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE