Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Η αποχή θα εξαρτηθεί από το πόσο θα ακολουθήσουν τις προσταγές κάποιων κομμάτων» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Η αποχή θα εξαρτηθεί από το πόσο θα ακολουθήσουν τις προσταγές κάποιων κομμάτων» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 8:30 π.μ. ακριβώς ψήφισε στο Λύκειο Στροβόλου ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, κύριος Άντρος Κυπριανού.

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, υπογράμμισε ότι η ψήφος του λαού «θα καθορίσει την πορεία της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες, για τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας».

Ευχαρίστησε εκ των προτέρων όλους όσοι θα εργαστούν για τη διαδικασία, ενώ ευχήθηκε να ξημερώσει αύριο «μια καλύτερη μέρα για τον κυπριακό λαό, Ελληνοκύπριους, Τουρκοκύπριους, Αρμένιους, Μαρωνίτες και Λατίνους».

Κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει γιατί «δεν πρέπει να αποφασίζουν άλλοι για εμάς», ευχόμενος καλή συνέχεια και καλή ψήφο.

Ερωτηθείς για την αποχή, δήλωσε ότι αυτό «θα εξαρτηθεί από το πόσο θα ακολουθήσουν τις προσταγές κάποιων κομμάτων οι ψηφοφόροι».

Πρέπει, όπως είπε, να συμμετάσχουν όλοι και «η πλειοψηφία θα αποφασίσει».

Ιάκωβος Ιακώβου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE