Συγχαίρει Αναστασιάδη η Αλληλεγγύη αλλά τονίζει διαφορές

Συγχαίρει Αναστασιάδη η Αλληλεγγύη αλλά τονίζει διαφορές

Σε ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη συγχαίρει τον Αναστασιάδη για την επιτυχία του στις Προεδρικές Εκλογές. Όμως τoνίζει τις διαφορές που υπάρχουν στο Κυπριακό.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Συγχαίρουμε θερμά τον Νίκο Αναστασιάδη για την επιτυχία του στις Προεδρικές Εκλογές. Του ευχόμαστε να διαχειριστεί όλα τα ζητήματα του κράτους μας τα επόμενα πέντε χρόνια με σύνεση και σοφία.

Σε ότι αφορά ιδιαίτερα στο Κυπριακό, τις πολιτικές μας χωρίζει χάσμα μέγα.

Ευχόμαστε να έχει τη Θεία φώτιση να διαφοροποιήσει τις στρατηγικές του προς όφελος του κυπριακού λαού και του κυπριακού ελληνισμού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.