ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Το ποσοστό της αποχής – Μειωμένη σε σχέση με τον α’ γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Το ποσοστό της αποχής – Μειωμένη σε σχέση με τον α’ γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

Σε δήλωση προέβη ο Γενικός Έφορος Εκλογής, κύριος Κύπρος Κυπριανού, αναφορικά με το κλείσιμο των καλπών και το αποτέλεσμα της συμμετοχής και της αποχής του δευτέρου γύρου.

Όπως ανακοίνωσε, η συμμετοχή αυξήθηκε ελαφρά σε σχέση με τον α’ γύρο αφού ψήφισε περίπου το 73% σε σχέση με το 71,88% της πρώτης Κυριακής.

 

Η καταμέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ γύρω στις 19:30 θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα και ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα ανακηρυχθεί επίσημα στις 22:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE