Το παρασκήνιο για το νέο Υπουργικό – Τι δηλώνει η Αννίτα Δημητρίου στο ThemaOnline

Το παρασκήνιο για το νέο Υπουργικό – Τι δηλώνει η Αννίτα Δημητρίου στο ThemaOnline

Μεγάλος νικητής των προεδρικών εκλογών αναδείχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Ο κ. Αναστασιάδης εξελέγη με ποσοστό 55,99% και 215.281 πολίτες τον εμπιστεύτηκαν εκ νέου για να διαχειριστεί το μέλλον της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όπως συμβαίνει συνήθως δίνει και παίρνει η ονοματολογία τους υπουργούς που θα κρατήσουν το χαρτοφυλάκιό τους, καθώς και αυτούς που θα αποτελέσουν τα νέα πρόσωπα στην επόμενη διακυβέρνηση.

Σύμφωνα, όμως, με τη Βουλευτή Λάρνακας Αννίτα Δημητρίου, η οποία έπαιξα καταλυτικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Προέδρου Αναστασιάδη, «θα ακουστούν πολλά αλλά καμία νύξη δεν έγινε».

Μιλώντας στο ThemaOnline και κληθείσα να σχολιάσει τη φήμη για δική της υπουργοποίηση, εξήγησε ότι ακόμα δεν κόπασαν οι πανηγυρισμοί και, φυσικά, ο Πρόεδρος δεν αποφάσισε τίποτα.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι οι επόμενες βδομάδες προσφέρονται για ονοματολογία αλλά «αυτό είναι εντελώς λάθος», τη στιγμή που ο Πρόεδρος δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Πάντως, αν κάποια δικαιούται επιβράβευση για την προεκλογική της στάση –ακόμα και μέσω υπουργοποίησης– είναι η Αννίτα Δημητρίου. Έβγαλε πολλές φορές το φίδι από την τρύπα…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.