Η ανακοίνωση του πειθαρχικού συμβουλίου του ΔΗΚΟ

Η ανακοίνωση του πειθαρχικού συμβουλίου του ΔΗΚΟ

Τη δική τους θέση παρουσιάζουν μέσω ανακοίνωση τους τα μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου του ΔΗΚΟ. Επιχειρούν να διαψεύσουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως δεν επετράπη στους δικηγόρους των «αποστατών» η παρουσία στη διαδικασία.

Σχετικό άρθρο: Γιαννάκης Ιωάννου για πειθαρχική διαδικασία ΔΗΚΟ: «Δίκη παρωδία, τεράστιο ατόπημα»

Το πειθαρχικό συμβούλιο του Δημοκρατικού Κόμματος διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι δεν έγινε αποδεκτή  η παρουσία δικηγόρων που εκπροσωπούσαν καταγγελλόμενο ή καταγγελλόμενους κατά την σημερινή πειθαρχική διαδικασία η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.  

Αντιθέτως δόθηκε απεριόριστος χρόνος στους δικηγόρους  που παρουσιάστηκαν εκ μέρους καταγγελλομένων, αναφέρει γραπτή ανακοίνωση.

Η διαδικασία συνεχίζεται όπως προνοεί το καταστατικό και η απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ.

 

Διαβάστε επίσης: Αγριεύει η κόντρα στο ΔΗΚΟ: Δεν πάτησαν στο πειθαρχικό οι «αποστάτες»- Έριξαν «πόρτα» στους δικηγόρους τους
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE