Βαρύ πένθος για δημοφιλή ηθοποιό: Εντοπίστηκε νεκρός ο αδερφός της

Βαρύ πένθος για δημοφιλή ηθοποιό: Εντοπίστηκε νεκρός ο αδερφός της

Η ηθοποιός είχε απευθύνει έκκληση μέσω social media, καθώς είχαν να μάθουν νέα του επί ημέρες - Ο 55χρονος εντοπίστηκε νεκρός, αλλά δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου του

Νεκρός εντοπίστηκε τελικά ο αδερφός της ηθοποιού Κιμ Κατράλ, της τηλεοπτικής «Σαμάνθα» από το Sex And The City, λίγες μόνο ώρες αφότου εκείνη είχε απευθύνει έκκληση μέσω των social media στους θαυμαστές της να βοηθήσουν να βρεθεί, καθώς είχαν να μάθουν νέα του επί αρκετές ημέρες.

Η 61χρονη ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Με μεγάλη θλίψη, εγώ και η οικογένειά μου ανακοινώνουμε τον απροσδόκητο θάνατο του γιου και αδερφού μας Κρις Κατράλ. Αυτή την ώρα ζητούμε ιδιωτικότητα αλλά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους στα social media για την αγνή αγάπη τους και υποστήριξή τους αυτή την ώρα της δοκιμασίας».

Ο Κρίστοφερ Κατράλ εντοπίστηκε νεκρός» ήταν το λακωνικό μήνυμα της αστυνομίας του Καναδά στο Twitter. 

Το πρωί της Κυριακής 4/2, η Κιμ Κατράλ με μήνυμα στο Instagram, ανέφερε ότι ο αδελφός της Κρίστοφερ Κατράλ, ηλικίας 55 ετών, που διέμενε στο Λακόμπ, στην επαρχία Αλμπέρτα στον δυτικό Καναδά ήταν αγνοούμενος από την προηγούμενη Τρίτη. Έλεγε ότι τα κλειδιά του, το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του βρέθηκαν πάνω σε ένα τραπέζι εντός της οικίας του, ενώ η πόρτα της εισόδου ήταν ανοιχτή. Επισημαίνοντας ότι ο αδελφός της δεν έχει ποτέ ξανά φύγει χωρίς τα προσωπικά του αντικείμενα, εγκαταλείποντας μόνα τους τα επτά σκυλιά του, η Κιμ Κατράλ απηύθυνε έκκληση στους θαυμαστές της να βοηθήσουν για τον εντοπισμό του.

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE