ΛΑΡΝΑΚΑ: Δέκα οχήματα 'εισέβαλαν' στο γειτονικό χωριό για τα μάτια μιας γυναίκας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δέκα οχήματα 'εισέβαλαν' στο γειτονικό χωριό για τα μάτια μιας γυναίκας

Στα χέρια πιάστηκαν νεαροί το βράδυ της Κυριακής (04/02) σε χωριό της Κύπρου με την Αστυνομία να τρέχει να προλάβει τα χειρότερα.

Όπως ενημερωθήκαμε, το περιστατικό αφορούσε νεαρά πρόσωπα δυο χωριών της Επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, δέκα οχήματα με νεαρούς μετέβησαν σε γειτονικό χωριό τους, για να πάρουν το λόγο από άλλους νεαρούς.

Με το που έφτασαν στο χωρίο, περίπου 10 πρόσωπα -κυρίως νεαρά- τους περίμεναν και εκεί αρχίσαν να καβγαδίζουν και να πιάνονται στα χέρια.

Το όλο συμβάν, όπως μας αναφέρθηκε, είχε άρωμα γυναίκας.

Οι νεαροί μετά από τον καβγά που είχαν, αποχωρήσαν, ενώ η Αστυνομία κλήθηκε στο μέρος για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Όπως ενημερωθήκαμε, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και καμία καταγγελία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Σε μια συναινετική κίνηση, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΕΔΕΚ – Μάριος Χαννίδης, Μορφάκης Σολωμονίδης και Ηλίας Μυριάνθους – ανακοίνωσαν σήμερα την απόσυρσή τους από την κούρσα διαδοχής, ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη κοινής υποψηφιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE