Δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο ΥΠΟΙΚ ο Χάρης Γεωργιάδης

Δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο ΥΠΟΙΚ ο Χάρης Γεωργιάδης

Σε συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Γεωργιάδης, συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 7/2, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίνοντας συνέχεια στις επαφές που γίνονται για την κατάρτιση του νέου Υπουργικού.

Η συνάντηση του υπουργού με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, κράτησε περίπου μια ώρα, όπου ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο ΥΠΟΙΚ.

Ο Πρόεδρος, φέρεται να προσπάθησε να μεταπείσει τον κ. Γεωργιάδη, ωστόσο ο υπουργός επέμεινε στην απόφασή του να αποχωρήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παραμείνει στην πολιτική. 

Να σημειωθεί επίσης ότι, ο Πρόεδρος φέρεται να επιθυμεί πιο έντονη παρουσία γυναικών στα Υπουργεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.