Δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο ΥΠΟΙΚ ο Χάρης Γεωργιάδης

Δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο ΥΠΟΙΚ ο Χάρης Γεωργιάδης

Σε συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Γεωργιάδης, συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 7/2, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίνοντας συνέχεια στις επαφές που γίνονται για την κατάρτιση του νέου Υπουργικού.

Η συνάντηση του υπουργού με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, κράτησε περίπου μια ώρα, όπου ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο ΥΠΟΙΚ.

Ο Πρόεδρος, φέρεται να προσπάθησε να μεταπείσει τον κ. Γεωργιάδη, ωστόσο ο υπουργός επέμεινε στην απόφασή του να αποχωρήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παραμείνει στην πολιτική. 

Να σημειωθεί επίσης ότι, ο Πρόεδρος φέρεται να επιθυμεί πιο έντονη παρουσία γυναικών στα Υπουργεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE