Το ήθος του Κασουλίδη: «Έλα ρε Γιώργο, χτες ήμουν Γιαννάκης, σήμερα ΄κύριε εκπρόσωπε΄»;

Το ήθος του Κασουλίδη: «Έλα ρε Γιώργο, χτες ήμουν Γιαννάκης, σήμερα ΄κύριε εκπρόσωπε΄»;

Το ήθος και την ποιότητα που χαρακτηρίζει ως άνθρωπο τον Γιαννάκη Κασουλίδη, απέδωσε με ένα σύντομο σχόλιό του ο πολιτικός αναλυτής Γιώργος Κασκάνης.

Σε σημείωμά του στο facebook, με αφορμή τον τερματισμό της θητείας του έμπειρου πολιτικού, ο συνάδελφος αναφέρει τα ακόλουθα:

«Καλημέρα κύριε Εκπρόσωπε…»
«Έλα ρε Γιώργο, χτες ήμουν Γιαννάκης, σήμερα ΄κύριε εκπρόσωπε΄»;
Με αυτή τη διάθεση αναλάμβανε τα καθήκοντα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κείνο τον Μάρτιο του ’93. Και με αυτή τη διάθεση πορεύτηκε στην πολιτική αλλά 25, από τότε, χρόνια. Από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών στη συνέχεια. Μπορεί κανείς σε αυτή την κρεατομηχανή που λέγεται πολιτική να βγει αλώβητος; Μπορεί! Το απέδειξε ο Γιαννάκης που δεν «ενηλικιώθηκε» ούτε με το Ιωάννης αλλά και ούτε, πολύ περισσότερο, με την αποδοχή, την αναγνώριση, την εξουσία.
Έμεινε πάντα Γιαννάκης γιατί αυτό παρέπεμπε στην παιδική καθαρότητα και καταργούσε την υποκρισία της ηλικίας.
Έτσι τον γνώρισα (σε εποχές δύσκολες), έτσι συνεργαστήκαμε όπως επέβαλλε η αποστολή και των δύο, έτσι θα τον περιγράφω πάντα -πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως πολιτικό.
Καλή ζωή, Γιαννάκη Κασουλίδη. Γιατί η αληθινή ζωή, τώρα ξεκινά…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE