Τον έδιωξαν από την Ομόνοια και τώρα εντυπωσιάζει στην Αγγλία!

Τον έδιωξαν από την Ομόνοια και τώρα εντυπωσιάζει στην Αγγλία!

Σύντομο ήταν το πέρασμα του Jonathan Benteke από την Κύπρο και την Ομόνοια. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μετά από 26 ολόκληρα λεπτά συμμετοχής (16 με Άρη, 3 με ΑΕΚ και 7 με Εθνικό) αποτέλεσε παρελθόν αλλά φαίνεται πως συνεργάζεται με καλό μάνατζερ.

Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως βρήκε νέα ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και πιο συγκεκριμένα στην 3η κατηγορίας της Αγγλίας (League 1) και την Oldham.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE