Πρωινή προπόνηση, αποθεραπεία και… ρεπό!

Πρωινή προπόνηση, αποθεραπεία και… ρεπό!

Mε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (07/02) η προετοιμασία της ΑΕΚ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (06/02) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Αύριο (08/02) έχει παραχωρηθεί ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (09/02).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.