ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός νεαρού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός νεαρού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τροχαίο συνέβη σε κεντρική οδό της Λεμεσού (Νίκου Πατίχη) και από την σύγκρουση νεαρός 19χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω πόνων που ένιωσε στην πλάτη.

To τροχαίο έγινε γύρω στις 8:30 την νύχτα της Τετάρτης (7/2).

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα το οποίο βρισκόταν στην διασταύρωση της Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Λεμεσό ανέκοψε την πορεία διερχόμενου αυτοκινήτου.

Ως αποτέλεσμα το ένα όχημα ανατράπηκε και κατέληξε σε υπόγεια είσοδος παρκινγκ πολυκατοικίας ενώ το άλλο όχημα προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

\

Ο οδηγός του 2ου οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που βρέθηκε στην σκηνή ενώ για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του αυτοκινήτου που βρέθηκε σε είσοδο παρκινγκ πολυκατοικίας κλήθηκε πυροσβεστική.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και ο 2ος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE