ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Συνέλαβαν δύο, καταζητείται τρίτος

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Συνέλαβαν δύο, καταζητείται τρίτος

Στη σύλληψη δύο προσώπων σχετικά με τον φόνο του 47χρονου Ερνέστο Λεωνίδη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/2) σε ταβέρνα της Γερμασόγειας προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/2) η Αστυνομία συνέλαβε 25χρονο Ρώσο και 24χρονο Γεωργιανό, οι οποίοι πιθανώς να είναι εκ των εκτελεστών του δολοφονηθέντος.

Επίσης, καταζητείται και ένα τρίτο πρόσωπο, ο οποίος είναι ο αδελφός του 25χρονου Ρώσου.

Οι συλληφθέντες, που δεν συνεργάζονται με την Αστυνομία, αναμένεται να οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για να διαταχθεί η κράτησή τους.

Στις 9:00, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου θα διενεργήσει νεκροτομή στη σορό του θύματος.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE