ΛΑΡΝΑΚΑ: Ηλικιωμένη οδηγός κτύπησε πεζή – Στο νοσοκομείο με κατάγματα πλευρών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ηλικιωμένη οδηγός κτύπησε πεζή – Στο νοσοκομείο με κατάγματα πλευρών

Με κατάγματα πλευρών νοσηλεύεται στο ΓΝ Λάρνακας γυναίκα από τις Φιλιππίνες, η οποία τραυματίστηκε χθες το απόγευμα σε οδικό δυστύχημα στην Πύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18.30 χθες το απόγευμα αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 78 χρόνων, οδηγούσε το αυτοκίνητο της με κατεύθυνση από την Πύλα προς τη Λάρνακα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε με το μπροστινό αριστερό μέρος του οχήματος της, πεζή γυναίκα από τις Φιλιππίνες που περπατούσε αριστερά του δρόμου στην ίδια κατεύθυνση.

Η πεζή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα πλευρών και κρατήθηκε στο χειρουργικό θάλαμο.

Στην 78χρονη έγινε από την Αστυνομία προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE