ΕΛΛΑΔΑ: Εμπρηστική επίθεση στο κατάστημα της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Εμπρηστική επίθεση στο κατάστημα της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Ν.Δ., Μαρέβας Μητσοτάκη.

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη στην περιοχή του Ψυρρή, τα οποία εξερράγησαν στις 2:40.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο ελάχιστες υλικές ζημιές και δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.

Για ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου του από «τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους» κάνει λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

efsyn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE