Την 'έδωσε' on air ο Χατζηγιάννης την Μακρυπούλια - VIDEO

Την  'έδωσε' on air ο Χατζηγιάννης την Μακρυπούλια - VIDEO

Όπως είναι γνωστό η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Sunday Live». Καλεσμένος στο χθεσινοβραδινό σόου (11/02) ήταν ο αγαπημένος της Ζέτας, Μιχάλης Χατζηγιάννη.

Οι δυο τους μπορεί να είναι ζευγάρι εδώ και περίπου οκτώ χρόνια, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής έκαναν στο «Sunday Live» την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Διαβάστε όλο το δημοσίευμα στο LifenewsCy.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.