ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο νέος συλληφθέντας

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο νέος συλληφθέντας

Παρουσιάζεται την Δευτέρα 12/2 ενώπιον δικαστηρίου ο 36χρονος Λετονός. 

 

Γύρω στις 10:30 αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο 36χρονος Λετονός που συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Πάφου, λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί, ως ύποπτος για την υπόθεση του φόνου εκ προμελέτης του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, που σημειώθηκε την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.
 
Το όχημα του υπόπτου φέρεται να είχε χρησιμοποιηθεί από τους τρεις δράστες κατά τις μετακινήσεις τους, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του φόνου, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως το είχε δανείσει σε 28χρονο Γεωργιανό, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.