Δώνης όπως ο Σωφρόνης!

Δώνης όπως ο Σωφρόνης!

Πριν πέντε μήνες ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε κάνει μια κίνηση που στην κερκίδα που βρισκόντουσαν οι λιγοστοί οπαδοί του Ερμή στο Τσίρειο, τον έστειλαν στον Δικαστή, τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές αποκλεισμό. 

Βάσει της λογικής, στον Δικαστή θα παραπεμφθεί αυτεπάγγελτα και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ για την κίνηση που έκανε προς την κερκίδα της Πάφου, κατά τον πανηγυρισμό του τρίτου τέρματος της ομάδας.

Ξέχωρα απ’ αυτό, στον Δικαστή λογικά θα μεταφερθεί και ο καυγάς που έγινε στην αίθουσα τύπου του Παφιακού. Θα’ έχουν δουλειά οι εισαγγελείς και οι δικαστές του ποδοσφαίρου μας.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE