Η φανέλα του Φάνου Κατελάρη σε δημοπρασία για καλό σκοπό!

Η φανέλα του Φάνου Κατελάρη σε δημοπρασία για καλό σκοπό!

Η φανέλα που φορούσε ο Φάνος Κατελάρης στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα (17/1/2018) δόθηκε στον οργανισμό Charity Idols για να γίνει δημοπρασία ως το προς ποιος θα την κερδίσει και τα έσοδα θα πάνε σε κοριτσάκι ενός ετούς που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο οργανισμός με ανάρτησή του είπε:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην Κυπριακή παρέα του Charity Idols, τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Φάνο Κατελάρη. O Φάνος στέκεται δίπλα στον αγώνα της Χρυσής Χαλκιά και της οικογένειας της, που νοσηλεύεται στο Παίδων στην Αθήνα από την γέννηση της μέχρι και σήμερα και προσφέρει την φανέλα που φορούσε στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλων Λεμεσού. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE