Η φανέλα του Φάνου Κατελάρη σε δημοπρασία για καλό σκοπό!

Η φανέλα του Φάνου Κατελάρη σε δημοπρασία για καλό σκοπό!

Η φανέλα που φορούσε ο Φάνος Κατελάρης στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα (17/1/2018) δόθηκε στον οργανισμό Charity Idols για να γίνει δημοπρασία ως το προς ποιος θα την κερδίσει και τα έσοδα θα πάνε σε κοριτσάκι ενός ετούς που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο οργανισμός με ανάρτησή του είπε:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην Κυπριακή παρέα του Charity Idols, τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Φάνο Κατελάρη. O Φάνος στέκεται δίπλα στον αγώνα της Χρυσής Χαλκιά και της οικογένειας της, που νοσηλεύεται στο Παίδων στην Αθήνα από την γέννηση της μέχρι και σήμερα και προσφέρει την φανέλα που φορούσε στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλων Λεμεσού. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE