Τρία σπασμένα πλευρά και λιποθυμικό επεισόδιο ο Ταχτσίδης!

Τρία σπασμένα πλευρά και λιποθυμικό επεισόδιο ο Ταχτσίδης!

Τρία σπασμένα πλευρά αποκόμισε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μετά την σύγκρουσή του με τον Ντάουντα.

Με τρία σπασμένα πλευρά αποχώρησε από το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ύστερα από την σύγκρουσή του στο 55ο λεπτό με τον Ντάουντα. 

Μάλιστα, ο μέσος των ερυθρόλευκων έχασε και τις αισθήσεις του αφού έπεσε στο έδαφος, όμως λίγο αργότερα σηκώθηκε κανονικά και ήθελε μάλιστα να συνεχίσει στο παιχνίδι. 

Την Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα διαπιστωθεί το διάστημα που θα μείνει εκτός.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE