«Είχαμε τουλάχιστον τρία πέναλτι, πρέπει να… κατάπιε το σφυρί ο διαιτητής»!

«Είχαμε τουλάχιστον τρία πέναλτι, πρέπει να… κατάπιε το σφυρί ο διαιτητής»!

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Γιάννη Αναστασίου στον αγώνα με την ΑΕΛ, εξέφρασε με δηλώσεις του στη Cytavision, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρήστος Τζιάμπος.

Συγκεκριμένα είπε:

“Και πάλι εξωγενείς παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τους βαθμούς. Φαίνεται ότι έχουμε ανοσία στο να μας δίνονται πέναλτι και είναι κρίμα αυτό που γίνεται.

Κάποιοι φαίνεται ότι θέλουν να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές. Δεν μειώνω τη νίκη της ΑΕΛ, προς Θεού για να μην παρεξηγηθώ, όμως αν δεν είναι τέσσερις, είναι τρεις οι φάσεις που διαμαρτυρόμαστε για πέναλτι.

Δεν ξέρω τι συνέβη, μπορεί να κατάπιε το σφυρί ο διαιτητής. Είναι πολλές οι φορές που αδικηθήκαμε φέτος.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE