«Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στο δεύτερο ημίχρονο, θα πρέπει να το δούμε»

«Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στο δεύτερο ημίχρονο, θα πρέπει να το δούμε»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” ανάμεσα στην Αλκή και την ΑΕΛ, ο διεθνής άσος της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέας Αβραάμ.

Αναλυτικά:

“Θα ήταν κρίμα στο δεύτερο ημίχρονο να χαλούσαμε την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δυσκολευτήκαμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα, είχαμε εξαιρετικούς αυτοματισμούς και πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά.

Δεχθήκαμε δύο γκολ και κάναμε τα εύκολα, πολύ δύσκολα. Το πρώτο πράγμα που είπαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, ήταν να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα.

Δεν ξέρω τι πήγε λάθος και είχαμε τέτοια εικόνα στο ξεκίνημα της επανάληψης. Θα πρέπει να το δούμε αυτό όλοι στην ομάδα και να το βελτιώσουμε. Τέλος καλό όμως, όλα καλά.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.