Δεν είναι απλός οπαδός ο Χάρης Λοιζίδης…

Δεν είναι απλός οπαδός ο Χάρης Λοιζίδης…

Έκανε μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης χθες, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ, Χάρης Λοιζίδης. Δείτε την (ΕΔΩ)

Ήταν μερικές ώρες, μετά την γνωστοποίηση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης. Δημοκρατία έχουμε, ο κάθε πολίτης αυτού του τόπου, έχει δικαίωμα να λέει και να γράφει ότι θέλει. 

Φρονούμε, ωστόσο, ότι μερικοί άνθρωποι που έχουν θεσμικό ρόλο στο ποδόσφαιρο και δη στην Ομοσπονδία, οφείλουν να προσέχουν… πέντε πραγματάκια, για να μην “καλλιεργούν” την προκατάληψη.

Ξέροντας και τη νοοτροπία και την αντίληψη που επικρατεί, σε ένα σημαντικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης. 

Δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε λεπτομερώς. Ο κύριος Λοϊζίδης, όταν κάμει μια… βόλτα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ίσως να καταλάβει τι ακριβώς εννοούμε.  

Μιλάμε για τον δεύτερο ή τρίτο τη τάξει (δεν ξέρουμε ακριβώς την ιεραρχία) στην ηγεσία της ΚΟΠ. Δεν πρόκειται για έναν απλό οπαδό του ΑΠΟΕΛ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE