Γι’ αυτόν…

Γι’ αυτόν…

Ο Γκαουσού Φοφανά είναι ο πιο γνωστός παίχτης του Οθέλλου. Θα τεθεί αντιμέτωπος σήμερα με τον Απόλλωνα στο θεσμό του κυπέλλου. 

Δεν πρέπει να… πηγαίνει χωρίς να έχει “σκανάρει” τον αντίπαλο η τεχνική ηγεσία, αφού στις μεγάλες ομάδες τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη. 

Ένας άλλος παίχτης, για τον οποίο ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα πει στους παίχτες να τον προσέχουν ιδιαίτερα, είναι ο Γάλλο-Τυνήσιος μεσοεπιθετικός Μόμο Σασσί (δεξιά στη φωτό). 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.