Δέκα αλλαγές από Σωφρόνη Αυγουστή!

Δέκα αλλαγές από Σωφρόνη Αυγουστή!

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, όχι μόνο έκανε εκτεταμένο ροτέισιον στο σημερινό (14/02) παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Οθέλλο Αθηαίνου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, αλλά, προχώρησε σε… δέκα αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ, αλλάζοντας ουσιαστικά όλη την ομάδα!

Συγκεκριμένα, τις θέσεις των Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ζάντερ, Άλεφ, Σακέτι, Σαρδινέρο, Γιάκολις, Παπουλή και Μαγκλίτσα, πήραν οι Κίσσας, Στυλιανού, Πιτιάν, Βασιλείου, Άλαν, Μάρκοβιτς, Σκέμπρι, Ζελάγια, Ντα Σίλβα και Πίττας!

Ο μοναδικός που διατηρήθηκε στο βασικό σχήμα, είναι ο Ρομπέρζ!

Δείτε τις επιλογές του Κύπριου τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα:

Κίσσας, Στυλιανού, Πιτιάν, Βασιλείου, Ρομπέρζ, Άλαν, Μάρκοβιτς, Σκέμπρι, Ζελάγια, Ντα Σίλβα, Πίττας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE