Δέκα αλλαγές από Σωφρόνη Αυγουστή!

Δέκα αλλαγές από Σωφρόνη Αυγουστή!

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, όχι μόνο έκανε εκτεταμένο ροτέισιον στο σημερινό (14/02) παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Οθέλλο Αθηαίνου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, αλλά, προχώρησε σε… δέκα αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ, αλλάζοντας ουσιαστικά όλη την ομάδα!

Συγκεκριμένα, τις θέσεις των Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ζάντερ, Άλεφ, Σακέτι, Σαρδινέρο, Γιάκολις, Παπουλή και Μαγκλίτσα, πήραν οι Κίσσας, Στυλιανού, Πιτιάν, Βασιλείου, Άλαν, Μάρκοβιτς, Σκέμπρι, Ζελάγια, Ντα Σίλβα και Πίττας!

Ο μοναδικός που διατηρήθηκε στο βασικό σχήμα, είναι ο Ρομπέρζ!

Δείτε τις επιλογές του Κύπριου τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα:

Κίσσας, Στυλιανού, Πιτιάν, Βασιλείου, Ρομπέρζ, Άλαν, Μάρκοβιτς, Σκέμπρι, Ζελάγια, Ντα Σίλβα, Πίττας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE