ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΟΦΙΝΟΥ: Φωτιά στο Κέντρο Υποδοχής - Σπεύδει η αντιοχλαγωγική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΟΦΙΝΟΥ: Φωτιά στο Κέντρο Υποδοχής - Σπεύδει η αντιοχλαγωγική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτιές στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στην Κοφίνου, άναψε ομάδα μεταναστών που φιλοξενούνται, ενώ στη σκηνή βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία και σπεύδει αντιοχλαγωγική ομάδα της Αστυνομίας.

Μέχρι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/2), τα επεισόδια που ξεκίνησαν γύρω στις 22:30 από αριθμό μεταναστών δεν έχουν λήξει.

Γύρω στις 23:20, στο χώρο κλήθηκε και διαπραγματευτής αφού η κατάστασή δεν εξομαλύνθηκε με την άφιξη της Αστυνομίας των πρώτων μελών της.

Ενημέρωση του ThemaOnline, αναφέρει ότι στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών, υπάρχουν φωτιές με την Πυροσβεστική να επιχειρεί κατάσβεση τους.

Επίσης στο Κέντρο σπεύδει και αντιοχλαγωγική ομάδα της Αστυνομίας.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.