Πιο έτοιμος και διαβασμένος!

Πιο έτοιμος και διαβασμένος!

Οι συγκυρίες, δηλαδή ο τραυματισμός του Μιχαίλοφ και του Αλμπόγκε δίνουν την ευκαιρία στον Αντρέα Χριστοδούλου να υπερασπιστεί (ξανά) τα δίχτυα της ομάδας του στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Αντρέας Χριστοδούλου δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια σε ντέρμπι «αιωνίων»καθώς αυτό έχει συμβεί και στον πρώτο γύρο.

Ο Χριστοδούλου ευλπιστεί ότι αυτή την φορά με τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει από το πρώτο ματς θα μπορέσει να βοηθήσει κι αυτός με την σειρά του την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.